Til ledere

Den betydningsfulde leder

Gør en forskel for de mennesker, du står i spidsen for


Et foredrag og en workshop for ledere, der ønsker at forstå, hvordan de kan være med til at styrke andres mentale tilstand og sikre bedre trivsel.


Det kræver en indsats at stå stærkt mentalt – det kræver desværre meget mindre at skabe grobund for at føle sig forkert, gøre sig afhængig af andres meninger og lade angsten vokse indeni. Men når vi som chefer og ledere har de rigtige redskaber til at støtte dem, vi står i spidsen for, i at stå stærkere, så kan vi skabe bedre trivsel med øget selvværd hos den enkelte.


Som chefer og ledere kan vi gøre en markant og vedvarende forskel - både for den enkelte og for fællesskabet.  
 

Mennesker reagerer på deres omgivelser! Derfor ligger svaret på god trivsel ofte i omgivelserne, og vi skal som chefer og ledere være villige til at se på, hvordan vi lytter til, spørger og støtter dem, vi er ledere for. 

I virkeligheden er det nogle helt enkle værktøjer, som vi alle sammen kan bruge i hverdagen, der forebygger og afhjælper mistrivsel og er med til at øge selvværdet.

I dette foredrag og workshop får I indblik i, hvordan nervesystemet påvirker os. Når der er uro i nervesystemet, bliver vores mentale tilstand udfordret. Når vi har et roligt nervesystem, så er vi omvendt fulde af livskraft. Det gælder os alle. Og som chef og leder kan du hjælpe andre godt på vej til at stå stærkere ved at:
 

 • Lytte ufordømmende 
 • Spørge opmærksomt 
 • Støtte anerkendende


  Det lyder enkelt, men kræver faktisk fokus og øvelse!


  Projektet 'Den betydningsfulde leder' består af:

  - Foredrag 45 min.

  - Workshop med øvelser 45 min. 

  - Øvelser til dig som leder

  - Plakat og postkort 


  Konflikter, både dem indeni og udenpå, opstår, når indtryk ikke kan få et udtryk. Når vi ikke bliver anerkendt for det, vi føler, og ikke får lov til at udtrykke os, så slår det knuder indeni. Vi kan let opleve, at vi både lytter, spørger og støtter, men hvis vi kun lytter og spørger halvt og gerne vil komme med bud på egne løsninger, så betyder vores indsats ikke så meget. Derfor er det vigtigt, at vi bruger kræfterne rigtigt, så vi kan gøre en reel forskel for de mennesker, vi står i spidsen for.


  ’Den betydningsfulde leder’ er en opmuntrende og indsigtsfuld trivselsindsats til alle typer af ledere. Forvent en sprudlende postiv oplevelse, når Nadia Ferhat holder foredrag og guider jer gennem øvelserne. Det giver både smil på læben og ny indsigt.

  Det forventes, at alle øver sig på at være betydningsfuld i mindst to måneder, herefter bør kulturændringen for dig som leder være vedvarende, og de mennesker, du leder, vil mærke en positiv forskel. 


  Pris 

  Foredrag 45 min.
  (inkl. plakat til arb.pladsen/foreningen og postkort til alle): 7.500 kr. ex moms

  + transport.


  Foredrag + workshop 90 min.
  (inkl. plakat til arb.pladsen, postkort og øvelseshæfte til alle): 11.500 kr. ex moms

  + transport.


  Begge dele er for max. 30 personer. Kontakt for pris v/ større grupper eller arbejdspladser/foreninger med flere afdelinger.